Showcase
11:00 -
26 oktober
Plats
Stockholm
Slussplan 9

Showcase 2017 – Kommunikation som förändringskraft

För tionde året i rad samlade vi några av Sveriges främsta namn inom näringsliv, samhälle och akademi för en djupdykning i trender, framgångsfaktorer och fallgropar i dagens kommunikationslandskap.

Årets tema var kommunikation som förändringskraft. I en orolig tid präglad av snabb teknisk utveckling och stora värderingsskiften uppstår nya samarbeten, men också nya utanförskap. Hur ska sektorer samverka för att lösa våra största samhällsutmaningar? Vad krävs av företag, organisationer och myndigheter för att driva förändring med trovärdighet och långsiktighet? Hur hanteras risker, kriser och konflikter i den nya medieverkligheten? Och varför stänger allt fler företag sina innovationslabb?

Oavsett om du är marknadschef som driver en tillväxtagenda, en vd som leder ett övergripande förändringsarbete, myndighetschef som står inför nya utmaningar eller en kommunikationschef som måste hantera alltmer komplexa intressentrelationer och kriser, hoppas vi att att Prime Showcase gav dig inspiration inför nästa verksamhetsår.

Program